YouTube RSS
Home Без рубрики В ногу з сучасністю
formats

В ногу з сучасністю

 

В ногу з сучасністю

У навчально-практичному центрі сучасних технологій, який знаходиться у Вищому професійному училищі №92 м. Сєвєродонецька відбувся обласний семінар-практикум «Приготування страв методом SOUS VIDE». Мета семінару: «Знайомство з новітніми технологіями ресторанного бізнесу».

Учасниками семінару стали майстри виробничого навчання та викладачі училищ Луганської області.

Навчально-практичний центр оснащений спеціальним технологічним обладнанням для Су – Віда: ваукуматором, термостатом низькотемпературним.

Майстер – клас провели майстри в/н Бєлікова В.В., Трощило Т.К. – приготували страви «Телятина в кавовому маслі», «Філе куриці Су – Від з овочами фрикасе», «Груша в винній редукції з морозивом».

Майстер в/н

Трощило Т.К.

Коментарі Вимкнено до В ногу з сучасністю.
© Sait VPU 92