YouTube RSS

Кухар

Термін навчання на базі 11 класів 1,5 року

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.

Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана,  завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.

ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ,   ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!

Home Кухар
© Sait VPU 92