YouTube RSS

КУХАР, КОНДИТЕР

Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.

КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст

КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням

КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври

ТЕРМІН НАВЧАННЯ:

На базі 9-ти класів (з отриманням повної середньої освіти) – 3,5 роки.

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.

КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:

ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА  ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ  І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.

Home КУХАР, КОНДИТЕР
© Sait VPU 92