YouTube RSS
Home Без рубрики Початковий курс молекулярної кухні
formats

Початковий курс молекулярної кухні

 

 

20.04.2017 року відбувся регіональний семінар-практикум на базі ВПУ № 92 в навчально-виробничому центрі сучасних технологій торгівельно-кулінарної галузі. Тема семінару «Початковий курс молекулярної кухні». Слухачами семінару стали викладачі та майстри виробничого навчання з учбових закладів торгівельно-кулінарної галузі Луганської області.

Семінар розпочався з презентації, в якій було розкрито :

–         що таке молекулярна кухня;

–         історія виникнення молекулярної кухні;

–         відомі кухарі-молекулярники;

–         сучасні техніки молекулярної кухні;

–         впровадження молекулярної кухні в меню ресторанів.

Практична частина семінару майстер-клас від майстрів виробничого навчання Бєлікової В.В., Трощило Т.К., Сталінської О.М.

«Технологічні експерименти»

Завдяки спеціальному обладнанню, текстурам було продемонстровано складні техніки: сферифікація, телефікація, еспума. Цими техніками приготували овочеві сфери, картопляні ньоккі з грибним бульйоном, мацарела в томатній оболонці, апельсинові спагеті, фрукти в медовій оболонці, ікра із соку журавлини. Учасників семінару пригостили незвичайним молекулярним сніданком – десерт «Еднання смаків», який приготували технікою фудпейрінг.

Сучасна технологія приготування їжі-це складні новітні технології. Молекулярна кухня-кухня майбутнього, де приготування страв перетворюється на захопливе видовище.

ВПУ№ 92 запрошує на наступні семінари для освоєння нових технік приготування страв.

image-0-02-05-ce4798f1f846ba3aba7ae6d022da4230d7785e76f922d32e469f8f43a09089d2-V IMG_20170421_083554_4 IMG_20170422_172829_1 CKO1ajgSPwI image-0-02-05-4d3a9e6a52afb014d498e9915652fb7634a3782be667a20aed2538b9e596f00a-V image-0-02-05-b32cf0a2c92f7fc1bbb140b9f724c3f36dc79d67052a08ca3e719efc15f27dfa-V

Майстер в/н

Трощило Т.К.

Коментарі Вимкнено до Початковий курс молекулярної кухні.
© Sait VPU 92