МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ
- адміністратор-менеджер
- бармен
- офіціант
ТЕРМІН НАВЧАННЯ:
- На базі 11-ти класів – 1,5 року
Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.
Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.