YouTube RSS

МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ

  • адміністратор-менеджер
  • бармен
  • офіціант

ТЕРМІН НАВЧАННЯ:

  • На базі 11-ти класів – 1,5 року

 

Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.

 

Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.

Home МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
© Sait VPU 92